Cada cop entenc menys coses

Hi ha moltes coses que no arribo a entendre. Que per molt que m´hi esforci no m´entren al cap. Que per molta empatia que un tingui, no hi troba explicació. De vegades em dona la sensació que no sóc d´aquest món.

No entenc:

[@more@]

– Que el Sevilla sigui el primer equip en una classificació mundial de clubs (el segon és el Barça)
– Que el govern vulgui imposar la paritat de sexes en els consells d´administració de les empreses i en les llistes electorals (d´aquesta manera impera abans el sexe de les persones que les seves qualitats)
– Que la Gemminola s´hagi vist obligada a aturar el seu bloc (espero que sigui momentàniament i tornis aviat, maca)
– Que detinguin al capullo de Jerez per intentar cremar una nena de 20 mesos després de barallar-se amb el seu pare, i que més endavant l´àvia de la nena, que havia posat la denúncia, digui que no era veritat.
– Que el Manu Sanchez, un "periodista" d´esports, compari el fet que hagin hagut d´amputar la cama al Darío Silva amb el fet que el Raul no vagi convocat amb la selecció espanyola
– Que el seleccionador català digui que el Raul Tamudo no ha estat convocat per la selecció per motius tàctics (quan tothom sap que no hi vol jugar)
– Que l´eslògan dels socialistes sigui "ara és l´hora dels catalans" (i fins ara, de qui era hora ?)
– Que foti aquesta calor al mes d´octubre
– Que els mitjans de comunicació parlin tant d´un partit sense representació parlamantària (Ciutadans) quan hi ha un fotimer de partits sense representació que no surten enlloc.
– Que el sou del president del govern sigui deu vegades inferior que el de qualsevol jugador mitjanet de primera divisió
– Que, com dic en el post anterior, el Julian Muñoz sigui la persona més popular d´Espanya
– Que en un partit de la selecció catalana no es pugui convocar als jugadors de segona divisió (perquè tenen partit de lliga) ni els que són cridats per l´espanyola
– Que el Francesc Rosés encara estigui retransmetent la Formula 1
– Que, després de només dues jornades, hagin destituit a l´entrenador del Lleida de basquet.
– Que l´Associació de Víctimes del Terrorisme estigui tan polititzada i el PP se l´hagi apropiat.
– Que una companyia aèrea tingui els passatgers durant 6 hores dins l´avió abans d´enlairar-se.
– Que un bitllet d´avió valgui avui un euro i demà dos-cents.
– Que 6000 menors d´edat consumeixin cocaina cada dia.
– Que algú que et deu calés et vacil.li del que s´acaba de comprar.
– Que algú que té la dona prenyada et vacil.li de la tia que s´acaba de follar
En fi…hi ha tantes coses que no entenc…que no acabaria mai.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

17 comentaris a l'entrada: Cada cop entenc menys coses

 1. adagio diu:

  genial sulpertu! comparteixo tots els punts.. a veure si algun ens pot explicar algun punt.. pq no entenc res xD

  percert es fort veure el Sevilla per davant del Milan xDD

 2. sulpertu diu:

  Adagio, això del Sevilla ho he sentit a la radio i no m´ho creia, però ho he mirat i és veritat, tu !! No sé com collons fan aquest ranking. Potser sí que la supercopa és un trofeu de prestigi

 3. whitten diu:

  – Que el Francesc Rosés encara estigui retransmetent la Formula 1

  juasjuasjuasjuasjuasjuasjuasjuasjuasjuas
  A mi cada dia em recorda més al Puyal. Cada quatre paraules que diu, s’equivoca en cinc.

  Pobrets.

 4. L'avi diu:

  Benvolgut Sulpertu, quan arribi a la meva edat, ja estarà curat d’espants…No s’amoini, seguirà sense entendre res, però ja no el sorprendrà.

 5. Mikel diu:

  Degut a coses com totes les que dius el meu blog es diu “DOncs no ho entenc” per tant em solidaritzo totalment amb aquest post!!!!

 6. whitten diu:

  Pel que fa al tema Tamudo, crec que és com el tema Oleguer però a l’inversa.
  Si no hi vol anar que no hi vagi, però que no faci mentir a l’entrenador.
  Jo prefereixo que no hi vagi, abans de veure’l amb la samarreta de Catalunya i parlant únicament en castellà, com fan uns quants.

  (aquest és un tema llarg i ferragós que necessita un post sencer per ell solet, i que podria tractar assumptes com “per què collons hi juga l’Andrés Iniesta o jugadors que es fan dir Quique, Curro, Miguel Ángel, Sergio, Moisés, Jonathan, Cristóbal, Alberto, Fernando, etc.”)

 7. sulpertu diu:

  Whitten, mai he entès això del Francesc Rosés, però vaja, tampoc és l´únic cas que no entenc de la gent del seu ram. Sobre la selecció, tens rao, n´hi ha per un post sencer. En realitat en Tamudo és un privilegiat, no va a una selecció que no considera seva i només juga paxangues i no passa res. Si fos més bo podria jugar mundials amb la seva. En canvi l´Oleguer, no pot jugar mundials amb la seva i quan es nega a anar amb la que no és seva es munta un cristu de tres parells de collons. I ho deixo aquí, perquè més que un comentari semblarà un post, això.

 8. sulpertu diu:

  Avi, potser té rao i és que encara sóc prou jove i per això hi ha coses que encara em sorprenen. Però alguns dels casos que descric al post em demostra que estem en un món on n´hi ha molts i molts de sonats !!!

 9. sulpertu diu:

  Mikel, mai m´havia fixat en el nom del teu bloc, però és ben bé hi ha moltíssimes coses que costen d´entendre. I confesso que el post el vaig escriure bastant a corre-cuita amb coses que m´anaven passant pel cap i que havia sentit últimament, però n´hi ha tantes i tantes de coses que no entenc !!!

 10. dan diu:

  Com diu l’avi… no s’enten, però ja no sorpren.

 11. JosepArnau diu:

  Hi ha moltes coses que no entenem i moltes mes val que no les entenguem pas.

 12. Dessmond diu:

  Doncs comfesso que jo tampoc ho entenc. Puc prescindir de tot el que fa referència al futbol. Però de la resta si que m’agradaria trobar resposta, encara que sigui incomprensible.

 13. Farlopa diu:

  Tota la rao del mon, si n’hi han de coses que no s’entenen però tantes !!! bufff… mare meva… i com diu en Josep Arnau n’hi han que mes val que no les entenguem !!!

 14. sulpertu diu:

  Dan, hòstia, hi ha coses que potser no sorprenen, però no és soprenenent que hi hagi 6000 menors (oju, de 17 en avall !!!) que consumeixin cocaina ? Això vol dir que de 17 en amunt són molts més !!!! Quan toco aquest tema, tothom em diu “te´n faries creus de la gent que se´n fot i tu no ho saps i no ho diries mai !!” Però, ben mirat, penso que cadascú amb el seu cos i el seu cervell foti el que vulgui.

 15. sulpertu diu:

  Josep Arnau i Farlopa, teniu rao, potser algunes val més que no les entenguem, però, com diu en Dessmond, de moltes altres m´agradaria trobar-hi alguna explicació, encara que costi d´entendre.

 16. jbauer diu:

  Totalment d’acord amb tu.
  I jo sempre em pregunto, perquè s’em cau sempre la torrada per la banda de la mantega?

 17. sulpertu diu:

  Jbauer, això és la llei de Murphy (almenys és una explicació, que no serveix per res, però és una explicació). Gràcies per la teva visita

Els comentaris estan tancats.