Torno a ser aquí

Torno a ser aquí. No sé per quan temps. La veritat és que porto una temporada que vaig molt de cul i no tinc temps per escriure, i últimament, ni tan sols per llegir els blocs que acostumava a visitar sovint. I em sap greu perquè descobrir la blogosfera és una de les coses bones que m´havia passat els últims mesos.[@more@]

El company farlopa em va posar deures. Els faré, no sé quan, però quan pugui faré el meme. Però fa gairebé dos mesos que no escric un post i no volia que el primer després d´aquest parèntesi fos el meme. De fet, estic escrivint sobre la marxa, ni se m´ha ocorregut cap tema sobre el qual escriure ni tinc intenció d´escriure sobre cap tema concret.

 Recordo que vaig escriure un post sobre la meva experiència com a president d´una mesa electoral el dia de les eleccions i quan l´anava a enviar se´m va esborrar. És d´aquelles coses que fan ràbia, tan el fet que se t´esborri un post com el fet d´haver de ser president de d´una mesa electoral. Però mira, va ser una experiència més. Et vas trobant els veïns que no veus mai, tots fent la mateixa brometa: "que t´ha tocat ?". "No, m´hi vaig presentar voluntari, capullu", pensava jo. Encara que si he de ser sincer, quan m´hi he trobat algú jo també he fet el mateix comentari, però és clar, quan portes unes hores i tothom et diu el mateix penses que són capullus. El bo de tot plegat és que la meva mesa va ser l´única que no tenia interventors. Això sí, ens va tocar una noia de TV3 que feia el sondeig i ens ho vam passar força bé. Al final, l´escrutini va anar ràpid, no va quadrar, però ho vam quadrar. No quadre per dos vots, doncs n´hi fotem dos de nuls. Això va ser idea d´un de CIU, i els d´ERC i el PSC hi van estar d´acord, i quan em van dir a mi "tu tens l´última paraula" els vaig dir, "si ara us dic que no, que tornem a comptar fins que quadri, us putejo una mica, no ?". "Home, doncs sí". "Au, va dos nuls, què collons, que jo també tinc ganes de plegar i he d´anar a portar els resultats al jutge". Es veu que això funciona així i és molt normal. He de confessar que fins ara quan llegia els resultats electorals, m´imaginava els vots nuls amb paperetes on hi posava "tots els polítics són uns fills de puta", o "Yessi, te quiero", o una foto del Felipe Gonzalez…ara no, ara quan veig els vots nuls m´imagino que són vots que no han quadrat.

I bé, de moment això és tot. Espero no passar tan temps sense escriure, però per si de cas…que tingueu molt bones festes, i sobretot, salut, perquè sense salut…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Torno a ser aquí

 1. vilapou diu:

  Ostres, què tal? M’alegro de veure’l.
  En això dels blocs, cadascú fa el que pot, però està bé anar-se retrobant. Serà el Nadal?

 2. sulpertu diu:

  Doncs sí, company Vilapou, és com el “torna a casa per nadal”.

 3. L'avi diu:

  Benvolgut Sulpertu, encantat de saber que ja torna a estar per aquí. Ah1, i no sigui tan car de deixar-se llegir… Salut i endavant les atxes!

 4. L'avi diu:

  Collons, acabo de deixar un comentari i veig que no ha sortit. Li deia, benvolgut Sulpertu, que no sigui tan car de deixar-se llegir

 5. Alepsi diu:

  Ostres!!! Quant de temps Sulpertu!!!! Me n’alegro que hagis pogut penjar el post… i que hagis actualitzat el teu bloc!!! Jejejeje!
  Vuelveeeeeeeeee a casa vueeeeeelveeeeeeee…… xDDDDD

 6. sulpertu diu:

  Benvolgut Avi: Moltes gràcies. Faig el que puc. Espero començar l´any podent postejar sovint, però no ho puc assegurar. De tota manera, li agraeixo que malgrat tot em segueixo visitant.

  Benvolguda Alepsi: Com li he dit a l´Avi, espero poder postejar més sovint, però almenys espero tenir temps per anar-vos llegint. Gràcies pel teu comentari

 7. LOMEMUSIC diu:

  Si no escrius més sovint… anire a un amic de un amic de un tiet que te un cosí amb un amic que es diu Ricard, que té una novia, amb dos amics. Doncs un d’ells és amic de un amic de un amic del Ricard, i treballa a l’ajuntament, i li dire que l’any que ve, et torni a posar a la mesa electoral… hala!!!

 8. sulpertu diu:

  Osti, Lomemusic, quina mala folla !!! Pensa que ja m´ha tocat dos cops seguits, pel referèndum de l´estatut i les eleccions, el que passa és que pel referèndum no hi vaig anar. Si em torna a tocar de presi, t´asseguro que agafo la baixa. Per cert, que també sóc president de l´escala !!!!!!!!!!! Puta merda !!!!!

 9. wowgold diu:

  wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.